Privatlivspolitik – Traveller Charms

Min kurv

Luk

Privatlivspolitik

Erklæring om databeskyttelse

1) Oplysninger om indsamling af personoplysninger og kontaktoplysninger for den registeransvarlige

1.1 Vi er glade for, at du besøger vores hjemmeside og tak for din interesse. På de følgende sider informerer vi dig om håndteringen af ​​dine personlige data, når du bruger vores hjemmeside. Personlige data er alle data, som du personligt kan identificeres med.

1.2 Den registeransvarlige, der er ansvarlig for databehandling på denne hjemmeside i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), er Traveler Charms Inh. Lukas Schmitz, Hohenstaufenring 29-37, 50674 Köln, Deutschland, E-mail: contact@travellercharms.com. Den registeransvarlige, der er ansvarlig for behandlingen af ​​personoplysninger, er den fysiske eller juridiske person, der alene eller sammen med andre bestemmer formålet med og midlerne til behandlingen af ​​personoplysninger.

1.3 Denne hjemmeside bruger SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedsmæssige årsager og for at beskytte transmission af personlige data og andet fortroligt indhold (f.eks. Ordrer eller henvendelser til den registeransvarlige). Du kan genkende en krypteret forbindelse ved hjælp af tegnstrengen https: // og låsesymbolet i din browserlinje.

2) Dataindsamling, når du besøger vores hjemmeside

Når du bruger vores websted kun til information, dvs. hvis du ikke registrerer eller på anden måde giver os oplysninger, indsamler vi kun data, som din browser sender til vores server (såkaldte “serverlogfiler”). Når du besøger vores websted, indsamler vi følgende data, der er teknisk nødvendige for at vi kan vise hjemmesiden for dig:

  • Vores besøgte hjemmeside
  • Dato og tid på tidspunktet for adgang
  • Mængden af ​​data sendt i byte
  • Kilde/reference, hvorfra du kom til siden
  • Benyttet browser
  • Benyttet operativsystem
  • Benyttet IP address (hvis relevant: i anonymiseret form)

Databehandling udføres i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt f GDPR på grundlag af vores legitime interesse i at forbedre stabiliteten og funktionaliteten på vores websted. Dataene videregives eller bruges ikke på anden måde. Vi forbeholder os dog retten til efterfølgende at kontrollere serverlogfiler, hvis der er konkrete indikationer på ulovlig brug.

3) Hosting

Hosting by Shopify
Vi bruger butikssystemet fra tjenesteudbyderen Shopify International Limited, Victoria Buildings, 2. sal, 1-2 Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32, Irland (“Shopify”) med det formål at være vært for og vise onlinebutikken på basis for behandling på vores instruktioner. Alle data, der indsamles på vores websted, behandles på Shopifys servere. Inden for rammerne af de ovennævnte Shopify-tjenester kan data også overføres til Shopify Inc., 150 Elgin St, Ottawa, ON K2P 1L4, Canada, Shopify Data Processing (USA) Inc., Shopify Payments (USA) Inc. eller Shopify ( USA) Inc. til videre behandling på vores vegne. I tilfælde af at data overføres til Shopify Inc. i Canada, garanteres det passende niveau for databeskyttelse ved en tilstrækkelig beslutning fra Europa-Kommissionen. Shopify Data Processing (USA) Inc., Shopify Payments (USA) Inc. og Shopify (USA) Inc. med base i USA er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield”, som garanterer overholdelse af databeskyttelsesniveauet gældende i EU.
For mere information om Shopifys privatlivspolitik, besøg følgende websted: https://www.shopify.com/legal/privacy
Yderligere behandling på andre servere end de ovennævnte servere fra Shopify finder kun sted inden for omfanget af følgende oplysninger.

4) Cookies

For at gøre dit besøg på vores websted attraktivt og muliggøre brugen af ​​visse funktioner bruger vi såkaldte cookies på forskellige sider. Dette er små tekstfiler, der er gemt på din slutenhed. Nogle af de cookies, vi bruger, slettes efter afslutningen af ​​browsersessionen, dvs. efter at du har lukket din browser (såkaldte sessionscookies). Andre cookies forbliver på din terminal og giver os eller vores partnerfirmaer (tredjepartscookies) mulighed for at genkende din browser ved dit næste besøg (vedvarende cookies). Hvis der er indstillet cookies, indsamler og behandler de specifikke brugeroplysninger såsom browser- og placeringsdata samt IP-adresseværdier i henhold til individuelle krav. Vedvarende cookies slettes automatisk efter en bestemt periode, som kan variere afhængigt af cookien.

I nogle tilfælde bruges cookies til at forenkle bestillingsprocessen ved at gemme indstillinger (f.eks. Huske indholdet af en virtuel indkøbskurv til et senere besøg på hjemmesiden). Hvis personoplysninger også behandles af individuelle cookies, der er indstillet af os, udføres behandlingen i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra b, GDPR enten til gennemførelse af kontrakten eller i henhold til art. 6 (1) punkt f GDPR for at beskytte vores legitime interesser i den bedst mulige funktionalitet på hjemmesiden og et kundevenligt og effektivt design af sidebesøget.
Vi arbejder sammen med reklamepartnere, der hjælper os med at gøre vores hjemmeside mere interessant for dig. Til dette formål gemmes også cookies fra partnerfirmaer på din harddisk, når du besøger vores websted (tredjepartscookies). Du vil blive informeret individuelt og separat om brugen af ​​sådanne cookies og omfanget af de oplysninger, der indsamles i hvert enkelt tilfælde inden for de følgende afsnit.

Bemærk, at du kan indstille din browser på en sådan måde, at du bliver informeret om indstillingen af ​​cookies, og du kan beslutte individuelt om deres accept eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt. Hver browser adskiller sig i den måde, den administrerer cookieindstillingerne på. Dette er beskrevet i hjælpemenuen i hver browser, der forklarer, hvordan du kan ændre dine cookieindstillinger. Du finder disse for de respektive browsere under følgende links:

- Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

- Firefox: https://www.mozilla.org/en-US/privacy/websites/#cookies

- Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

- Safari: https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

- Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies

Bemærk, at funktionaliteten på vores websted kan være begrænset, hvis cookies ikke accepteres.

5) Kontakt os

Når du kontakter os (f.eks. Via kontaktformular eller e-mail), indsamles personlige data. Hvilke data der indsamles i tilfælde af en kontaktformular kan ses fra den respektive kontaktformular. Disse data gemmes og bruges udelukkende med det formål at svare på din anmodning eller til at etablere kontakt og til den tilknyttede tekniske administration. Det juridiske grundlag for behandling af data er vores legitime interesse i at besvare din anmodning i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt f GDPR. Hvis din kontakt sigter mod at indgå en kontrakt, er det yderligere juridiske grundlag for behandlingen art. 6, stk. 1, litra b, GDPR. Dine data slettes efter endelig behandling af din henvendelse; dette er tilfældet, hvis det ud fra omstændighederne kan udledes, at de pågældende faktiske forhold er endelig afklaret, forudsat at der ikke er nogen lovmæssig oplagringsforpligtelse til det modsatte.

6) Databehandling ved åbning af en kundekonto og til kontraktbehandling

I henhold til art. 6 (1) punkt b GDPR, vil personlige data fortsat blive indsamlet og behandlet, hvis du leverer dem til os til udførelse af en kontrakt eller når du åbner en kundekonto. Hvilke data der indsamles kan ses fra de respektive inputformularer. Det er muligt at slette din kundekonto til enhver tid. Dette kan gøres ved at sende en besked til den ovennævnte adresse på controlleren. Vi gemmer og bruger de data, du har leveret til kontraktbehandling. Efter fuldstændig behandling af kontrakten eller sletning af din kundekonto, bliver dine data blokeret i betragtning af skatte- og kommercielle opbevaringsperioder og slettet efter udløbet af disse perioder, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til yderligere brug af dine data eller en juridisk tilladt yderligere brug af data er reserveret af vores websted, som vi vil informere dig om nedenfor.

7) Brug af dine data til direkte reklame

Hvis du abonnerer på vores e-mail-nyhedsbrev, sender vi dig regelmæssig information om vores tilbud. Den eneste obligatoriske information til afsendelse af nyhedsbrevet er din e-mail-adresse. Angivelsen af ​​yderligere mulige data er frivillig og bruges til at tillade os at henvende dig personligt. Vi bruger den såkaldte dobbelt opt-in-procedure til afsendelse af nyhedsbreve. Dette betyder, at vi ikke sender dig et e-mail-nyhedsbrev, medmindre du udtrykkeligt har bekræftet over for os, at du accepterer afsendelsen af ​​et sådant nyhedsbrev. Vi sender dig derefter en bekræftelses-e-mail, der beder dig om at bekræfte, at du ønsker at modtage fremtidige nyhedsbreve ved at klikke på et passende link.

Ved at aktivere bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, gemmer vi din IP-adresse, der er indtastet af internetudbyderen (ISP), samt datoen og tidspunktet for registreringen, så vi kan spore ethvert misbrug af din e-mail-adresse på et senere tidspunkt. De data, der indsamles af os, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, bruges udelukkende til reklameformål ved hjælp af nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via linket i nyhedsbrevet eller ved at sende en besked til den ovennævnte ansvarlige person. Efter din annullering vil din e-mail-adresse straks blive slettet fra vores distributionsliste for nyhedsbreve, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til yderligere brug af dine data, eller vi forbeholder os retten til at bruge data ud over dem, som er tilladt i henhold til lov og om hvilke vi informerer dig i denne erklæring.

8) Behandling af data med henblik på ordrehåndtering

8.1 De personoplysninger, vi indsamler, videregives til transportselskabet bestilt med leveringen inden for rammerne af kontraktbehandlingen, for så vidt dette er nødvendigt for levering af varerne. Vi videregiver dine betalingsdata til det bestilte kreditinstitut inden for rammerne af betalingsbehandling, hvis dette er nødvendigt for betalingshåndtering. Hvis betalingstjenesteudbydere bruges, informerer vi dig eksplicit om dette nedenfor. Det juridiske grundlag for overførsel af data er art. 6, stk. 1, litra b, GDPR.

8.2 Brug af betalingstjenesteudbydere

- Apple Pay
Hvis du vælger betalingsmetoden “Apple Pay” fra Apple Distribution International (Apple), Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Irland, udføres betalingsbehandlingen via “Apple Pay” -funktionen på din terminalenhed, der betjenes med iOS, watchOS eller macOS ved at debitere et betalingskort, der er deponeret hos “Apple Pay”. Apple Pay bruger sikkerhedsfunktioner indbygget i hardware og software på din enhed for at beskytte dine transaktioner. For at frigøre en betaling er det derfor nødvendigt at indtaste en kode, der tidligere er defineret af dig, og kontrollere den ved hjælp af funktionen “Face ID” eller “Touch ID” på din terminal.
Med henblik på betalingsbehandling overføres dine oplysninger under bestillingsprocessen sammen med oplysninger om din ordre til Apple i krypteret form. Apple krypterer derefter disse data igen med en udvikler-specifik nøgle, før dataene transmitteres til betalingstjenesteudbyderen af ​​betalingskortet, der er gemt i Apple Pay til betalingsbehandling. Krypteringen sikrer, at kun det websted, hvorfra købet blev foretaget, har adgang til betalingsoplysningerne. Når betalingen er foretaget, sender Apple dit enhedskontonummer og en transaktionsspecifik dynamisk sikkerhedskode til det oprindelige websted for at bekræfte betalingen.
Hvis personoplysninger behandles i de beskrevne transmissioner, udføres behandlingen udelukkende med henblik på betalingsbehandling i overensstemmelse med art. 6, afsnit. 1 lit. b GDPR.
Apple gemmer anonyme transaktionsdata, herunder det omtrentlige købsbeløb, den omtrentlige dato og det tidspunkt, og om transaktionen blev gennemført med succes. Anonymisering udelukker fuldstændig enhver personlig henvisning. Apple bruger de anonymiserede data til at forbedre Apple Pay og andre Apple-produkter og -tjenester.
Når du bruger Apple Pay på iPhone eller Apple Watch til at gennemføre et køb foretaget via Safari på Mac, kommunikerer Mac’en og autorisationsenheden via en krypteret kanal på Apples servere. Apple behandler eller gemmer ikke disse oplysninger i noget format, der kan identificere dig personligt. Du kan deaktivere muligheden for at bruge Apple Pay på din Mac i dine iPhone-præferencer. Gå til “Wallet & Apple Pay” og deaktiver “Tillad betalinger på Mac”.
For mere information om Apple Pay-privatliv, besøg følgende webadresse: https://support.apple.com/da-da/HT203027
- Klarna
Hvis betalingsmetoden “Klarna Rechnungskauf” eller (hvis tilbudt) betalingsmetoden “Klarna Installment Purchase” er valgt, behandles betalingen af ​​Klarna AB (publ) [https://www.klarna.com/de], Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige (i det følgende benævnt “Klarna”). For at muliggøre behandling af betaling skal dine personlige data (for- og efternavn, gade, husnummer, postnummer, by, køn, e-mail-adresse, telefonnummer og IP-adresse) samt data relateret til ordren (f.eks. B. Fakturabeløb, artikel, leveringstype) videresendes til Klarna med henblik på identitets- og kreditværdighedskontrol, forudsat at du udtrykkeligt har givet dit samtykke i henhold til art. 6 (1) peger en GDPR inden for bestillingsprocessen. Du kan se, hvilke kreditbureauer dine data kan videresendes på: http://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/Klarna/en_gb/checkout.
Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte score-værdier). Hvis score værdier er inkluderet i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på anerkendte videnskabelige, matematiske-statistiske metoder. Beregningen af ​​scoreværdierne inkluderer, men er ikke begrænset til, adressedata. Klarna bruger de modtagne oplysninger om den statistiske sandsynlighed for manglende betaling til en afbalanceret beslutning om etablering, gennemførelse eller opsigelse af kontraktforholdet.
Du kan når som helst tilbagekalde dit samtykke ved at sende en besked til den dataansvarlige, der er ansvarlig for databehandling, eller til Klarna. Klarna kan dog stadig have ret til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for at behandle betalinger i overensstemmelse med kontrakten.
Dine personlige data behandles i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesbestemmelser og i overensstemmelse med Klarnas privatlivspolitik vedrørende registrerede i Tyskland https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/data/de_en/data_protection .pdf
eller vedrørende registrerede i Østrig https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/data/de_at/data_protection.pdf
- Paypal
Når du betaler via PayPal, kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis det tilbydes - “køb på konto” eller “betaling med afdrag” via PayPal, sender vi dine betalingsdata til PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (i det følgende benævnt “PayPal”). Overførslen finder sted i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra b, GDPR og kun for så vidt dette er nødvendigt for betalingsbehandling.
PayPal forbeholder sig retten til at foretage kreditkontrol af betalingsmetoderne kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller, hvis tilbudt, “køb på konto” eller “betaling ved afdrag” via PayPal. Til dette formål kan dine betalingsdata videregives til kreditbureauer på basis af PayPals legitime interesse i at bestemme din solvens i henhold til art. 6 (1) punkt f GDPR. PayPal bruger resultatet af kreditvurderingen i forhold til den statistiske sandsynlighed for manglende betaling med henblik på at træffe beslutning om levering af den respektive betalingsmetode. Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte score-værdier). Hvis score værdier er inkluderet i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på anerkendte videnskabelige, matematiske-statistiske metoder. Beregningen af ​​scoreværdierne inkluderer, men er ikke begrænset til, adressedata. For yderligere information om databeskyttelsesloven, herunder de anvendte kreditbureauer, henvises til PayPals databeskyttelseserklæring på: https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/privacy-full.
Du kan når som helst gøre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en besked til PayPal. Imidlertid kan PayPal stadig være berettiget til at behandle dine personlige data, hvis dette er nødvendigt for kontraktlig betalingsbehandling.
- Shopify Betaling
Vi bruger betalingstjenesteudbyderen “Shopify Payments”, 3. sal, Europe House, Harcourt Building, Harcourt Street, Dublin 2. Hvis du vælger en betalingsmetode, der tilbydes af betalingstjenesteudbyderen Shopify Payments, behandles betalingen af ​​den tekniske tjenesteudbyder Stripe Payments Europe Ltd, 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irland, til hvem vi videresender de oplysninger, du har givet i forbindelse med din ordre (navn, adresse, kontonummer, sorteringskode, kreditkortnummer, hvis relevant) , fakturabeløb, valuta og transaktionsnummer) i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt f GDPR. Dine data videregives kun med henblik på betalingsbehandling med Stripe Payments Europe Ltd. og kun i det omfang, det er nødvendigt. Du kan se Shopify Payments fortrolighedspolitik på: https://www.shopify.com/legal/privacy.
Du kan se flere oplysninger om fortrolighedspolitikken for Stripe Payments Europe Ltd. på: https://stripe.com/da-de/privacy.

9) Online-Marketing

Facebook-pixels til oprettelse af brugerdefinerede målgrupper med udvidet datatilpasningsfunktion
Inden for vores onlinetilbud anvendes den såkaldte “Facebook-pixel” på det sociale netværk Facebook i udvidet datatilpasningstilstand. Det drives af Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Quare, Dublin 2, Irland (i det følgende benævnt “Facebook”).
Hvis en bruger, der har givet sit udtrykkelige samtykke, klikker på en annonce, der er placeret af os og spillet på Facebook, foretages en tilføjelse til URL’en på vores linkede side med Facebook-pixels. Denne URL-parameter indtastes derefter i brugerens browser via en cookie, efter at den er videresendt, som indstilles af selve vores linkede side. Derudover indsamler denne cookie specifikke kundeoplysninger, såsom den e-mail-adresse, som vi indsamler på vores Facebook-tilknyttede hjemmeside under transaktioner såsom køb, kontotilmeldinger eller registreringer (avanceret datatilpasning). Cookien læses derefter af Facebook Pixel og gør det muligt at videresende dataene, inklusive de specifikke kundedata, til Facebook.
Ved hjælp af Facebook-pixel med udvidet datatilpasningsfunktion er Facebook i stand til at bestemme besøgende i vores onlinetilbud som en målgruppe til præsentation af annoncer (såkaldte “Facebook-annoncer”). Følgelig vil Facebook-pixel med udvidet datatilpasningsfunktion til visning af Facebook-annoncer, der er placeret af os, kun blive præsenteret for Facebook-brugere, der har vist interesse for vores onlinetilbud eller som viser visse karakteristika (f.eks. Interesse for bestemte emner eller produkter bestemt ved hjælp af de besøgte websteder), som vi sender til Facebook (såkaldte “brugerdefinerede målgrupper”). Når vi bruger Facebook-pixels, vil vi også sikre, at vores Facebook-annoncer matcher brugernes potentielle interesse og ikke er irriterende. Dette giver os mulighed for at evaluere effektiviteten af ​​Facebook-annoncer til statistiske formål og markedsundersøgelsesformål ved at spore, om brugerne blev videresendt til vores websted efter at have klikket på en Facebook-annonce (“konvertering”). Sammenlignet med standardvarianten af ​​Facebook Pixel hjælper den udvidede datatilpasningsfunktion os til bedre at måle effektiviteten af ​​vores reklamekampagner ved at spore flere tilknyttede konverteringer.
Alle transmitterede data gemmes og behandles af Facebook for at muliggøre en forbindelse til den respektive brugerprofil og for at give Facebook mulighed for at bruge dataene til egne reklameformål i overensstemmelse med Facebook Retningslinjer for databrug (https://www.facebook.com/ om / privatliv /). Dataene kan muliggøre, at Facebook og dets partnere kan placere reklamer på og uden for Facebook.
Disse processer er underlagt udtrykkeligt samtykke i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt a GDPR.
Samtykke til brugen af ​​Facebook-pixel kan kun gives af brugere, der er ældre end 13 år. Hvis du er yngre, så spørg din forælder eller værge om tilladelse.
Oplysningerne genereret af Facebook overføres normalt til en Facebook-server og gemmes der. Dette kan også resultere i transmission til serverne fra Facebook Inc. i USA. Facebook Inc. med base i USA er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield”, som garanterer overholdelse af det databeskyttelsesniveau, der gælder i EU.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at deaktivere Facebook-pixel sporing. For at gøre dette kan du indstille en fravalgscookie, der deaktiverer Facebook-pixelsporing ved at klikke på nedenstående link:
disable Facebook pixels
Denne opt-out-cookie fungerer kun i denne browser og kun for dette domæne. Hvis du sletter dine cookies i denne browser, skal du klikke på ovenstående link igen.

10) Den registreredes rettigheder

10.1 Den gældende databeskyttelseslov giver dig følgende omfattende rettigheder for registrerede (rettigheder til information og intervention) over for den dataansvarlige med hensyn til behandlingen af ​​dine personoplysninger:

- Ret til adgang for den registrerede i henhold til art. 15 GDPR: Du har ret til at modtage følgende oplysninger: De personoplysninger, der behandles af os; formålet med behandlingen kategorierne af behandlede personoplysninger modtagerne eller kategorierne af modtagere, som de personlige data er blevet eller vil blive videregivet til den påtænkte periode, for hvilken personoplysninger opbevares, eller, hvis det ikke er muligt, de kriterier, der anvendes til at bestemme denne periode eksistensen af ​​retten til at anmode den registeransvarlige om berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandling af personoplysninger vedrørende den registrerede eller at gøre indsigelse mod sådan behandling retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed hvor den personlige ikke indsamles fra den registrerede, enhver tilgængelig information om deres kilde eksistensen af ​​automatiseret beslutningstagning, herunder profilering og i det mindste i disse tilfælde meningsfuld information om den involverede logik samt betydningen og de forventede konsekvenser af en sådan behandling for den registrerede passende garantier i henhold til artikel 46, når personoplysninger overføres til et tredjeland.

- Ret til berigtigelse i henhold til art. 16 GDPR: Du har ret til at få fra den registeransvarlige uden unødig forsinkelse berigtigelse af unøjagtige personoplysninger om dig og / eller retten til at få udført ufuldstændige personoplysninger, som er lagret af os.

- Ret til sletning (“ret til at blive glemt”) i henhold til art. 17 GDPR: Du har ret til at indhente sletning af personoplysninger om dig fra den registeransvarlige, hvis betingelserne i art. 17 (2) GDPR er opfyldt. Denne ret gælder dog ikke for udøvelse af ytrings- og informationsfriheden, for overholdelse af en juridisk forpligtelse, af hensyn til offentlig interesse eller for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

- Ret til begrænsning af behandling i henhold til art. 18 GDPR: Du har ret til at få fra den registeransvarlige en begrænsning af behandlingen af ​​dine personoplysninger af følgende årsager: Så længe nøjagtigheden af ​​dine personoplysninger, som du bestrider, vil blive verificeret. Hvis du er imod sletning af dine personoplysninger på grund af ulovlig behandling, og du i stedet anmoder om begrænsning af deres anvendelse. Hvis du har brug for personoplysningerne til oprettelse, udøvelse eller forsvar af juridiske krav, når vi ikke længere har brug for disse data med henblik på behandlingen. Hvis du har gjort indsigelse mod behandling på grund af din personlige situation i afventning af verifikationen af, om vores legitime grunde tilsidesætter dine grunde.

- Ret til at blive informeret i henhold til art. 19 GDPR: Hvis du har hævdet retten til berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandling over for den registeransvarlige, er han forpligtet til at kommunikere til hver modtager, til hvem den personlige dato er videregivet, enhver berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandlingen, medmindre dette viser sig umuligt eller involverer uforholdsmæssig stor indsats. Du har ret til at blive informeret om disse modtagere.

- Ret til dataportabilitet i henhold til art. 20 GDPR: Du har ret til at modtage de personlige oplysninger om dig, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format eller til at kræve, at disse data overføres til en anden controller, hvor det er teknisk muligt.

-Ret til at trække et givet samtykke tilbage i henhold til art. 7 (3) GDPR: Du har ret til at trække dit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage til enhver tid med virkning for fremtiden. I tilfælde af tilbagetrækning sletter vi straks de pågældende data, medmindre yderligere behandling kan baseres på et juridisk grundlag for behandling uden samtykke. Tilbagetrækning af samtykke påvirker ikke lovligheden af ​​behandling baseret på samtykke inden tilbagetrækningen.

- Ret til at indgive en klage i henhold til art. 77 GDPR: Uden at det berører ethvert andet administrativt eller retligt middel, har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, især i den medlemsstat, hvor du har sædvanlig opholdssted, arbejdssted eller sted for den påståede overtrædelse, hvis du mener, at behandlingen af ​​personoplysninger, der vedrører dig, krænker GDPR.

10.2 RET TIL INDSIGELSE

HVIS VI, INDEN FOR RAMMEN AF VEDRØRENDE INTERESSER, BEHANDLER DINE PERSONLIGE DATA PÅ GRUNDLAG AF VORES OVERORDNEDE RETLIGE INTERESSER, HAR DU RETTIGHEDEN TIL enhver tid til at modsætte sig denne behandling med virkning for fremtiden på jorden, SITUATION.
HVIS DU TRÆNDER DIN RET TIL FORMÅL, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DEN BERØRTE DATA. Vi forbeholder os dog retten til yderligere behandling, hvis vi kan bevise overbevisende grunde, der er værd at beskytte til behandling, der overvejer dine interesser, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, eller hvis forarbejdningen tjener til oprettelse, øvelse eller forkert.

HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONLIGE DATA FOR DIREKTE FORMÅL MED MARKEDSFØRING, HAR DU RETTEN TIL AT FORTSÆTTE TIL BEHANDLINGEN AF DINE PERSONLIGE DATA, DER ANVENDES TIL DIREKTE FORMÅL. DU KAN ØVE MÅLET SOM BESKRIVET OVER.

HVIS DU UDØVER DIN RET TIL FORMÅL, STOPPER VI BEHANDLING AF DATA, DER ER OMHANDLET TIL DIREKTE ANNONCERINGSMÅL.

11) Varighed af opbevaring af personlige data

Varigheden af ​​lagring af personoplysninger er baseret på det respektive juridiske grundlag, formålet med behandlingen og - hvis relevant - på den respektive lovlige opbevaringsperiode (f.eks. Kommercielle og skattemæssige opbevaringsperioder).

Hvis personoplysninger behandles på grundlag af et udtrykkeligt samtykke i henhold til art. 6 (1) punkt a GDPR, disse data lagres, indtil den registrerede tilbagekalder sit samtykke.

Hvis der er lovlige opbevaringsperioder for data, der behandles inden for rammerne af lovlige eller lignende forpligtelser på grundlag af art. 6, stk. 1, litra b GDPR, slettes disse data rutinemæssigt efter udløbet af lagringsperioderne, hvis det ikke længere er nødvendigt for opfyldelsen af ​​kontrakten eller indledningen af ​​kontrakten, og / eller hvis vi ikke længere har en berettiget interesse i yderligere opbevaring.

Ved behandling af personoplysninger på grundlag af art. 6 (1), punkt f GDPR, lagres disse data, indtil den registrerede udøver sin ret til indsigelse i henhold til art. 21 (1) GDPR, medmindre vi kan give tvingende grunde til behandling, der er værdig til beskyttelse, der opvejer den registreredes interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen tjener til at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav.

Hvis personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring på grundlag af art. 6 (1), punkt f GDPR, lagres disse data, indtil den registrerede udøver sin ret til indsigelse i henhold til art. 21 (2) GDPR.

Medmindre andet er angivet i oplysningerne i denne erklæring om specifikke behandlingssituationer, slettes lagrede personoplysninger, hvis det ikke længere er nødvendigt til det formål, hvortil det blev indsamlet eller på anden måde behandlet.